خواص پونه,فواید پونه,پونه درمانی,خاصیت پونه,خواص پونه درمانی,خواص پونه برای پوست,خواص پونه برای مو,خواص پونه برای جوانی,خواص پونه برای بارداری,خواص خوردن پونه,فواید پونه خام,فواید پونه پخته
به گزارش بی اس ام اس : پونه گیاه بومی قاره اروپا، متعلق به خانواده نعناع است. به علت دارا بودن خواص دارویی متعدد، از زمان های قدیم از این گیاه برای درمان بیماری های مختلف استفاده می شود. در این مطلب از « ehow» به چند خاصیت این گیاه اشاره شده است که امیدواریم مورد توجه خوانندگان قرار گیرد.
جویدن پونه باعث برطرف شدن سکسکه می شود.
مصرف کم آن تاثیر ملایمی روی عضلات دارد که در برطرف کردن سوءهاضمه، گرفتگی معده و سرفه موثر است.
سردرد و حالت سرگیجه را برطرف می کند.
درد مفاصل از جمله نقرس را تسکین می دهد.
دم کرده آن برای درمان اضطراب، آسم، سرطان، گرفتگی قفسه سینه، سرفه، اسهال، نفخ، سردرد و سوءهاضمه موثر است.
قرن هاست که به عنوان یک ماده ضد حشرات به کار برده می شود.
ضدتشنج و آرام کننده اعصاب است.
از دم کرده آن برای درمان مشکلات گوارشی، کم کردن تب و بی خوابی استفاده می شود.
حالت تهوع، دردهای قاعدگی خفیف و گلودرد را تسکین می دهد.
دم کرده آن را نباید برای بیش از ۵روز استفاده کرد زیرا می تواند به کلیه ها، کبد و سیستم مرکزی اعصاب آسیب برساند.
مصرف این چای به کودکان زیر ۱۸ سال و زنان حامله یا زنانی که شیر می دهند توصیه نمی شود.
منبع:روزنامه خراسان