در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم در مورد ترشی پیاز قرمز-ترشی پیاز بندری-ترشی پیاز و لبو-ترشی پیاز درسته+جزئیات کامل و عکس صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد و با دادن نظرات ما در بهبود کیفیت سایت یاری نمایید.
خانومی: ترشی پیاز کنار آب گوشت و قرمه سبزی همیشه تو سفره مامانامون بوده، اونم ترشی پیاز قرمز درسته.
پیاز ترشی قزوین رو بهتره با پیازهای قرمز که تو این فصل فراوونه درست کنین.
اما میتونین با پیازهای ریز و سفید هم درست کنین، هم به صورت پیاز ترشی درسته و هم ترشی پیاز حلقه ای.
پیاز قرمز: ۱ کیلو
سیر: ۱ بوته
سرکه: به مقدار لازم
شکر: ۱٫۵ قاشق غذاخوری
پیازها رو پوست بگیرین و بعد از شستن بذارین کامل خشک بشن، سیرها رو هم جداگانه پوست گرفته و خرد کنین.
پیازها رو در شیشه ای که میخواین ترشی بندازین بچنین و لا به لاش سیر و تخم گشنیز بریزین.
سرکه ، شکر و نمک رو مخلوط کرده و روی پیاز ترشی ها بریزین و در یخچال قرار بدین.
این ترشی بعد از ۲ هفته آماده مصرف هستش.
پیاز ترشی قزوین
اگر اهل ترشی های تند هستین ، از فلفل های تند لابه لای پیاز ترشی درسته تون استفاده کنین.
برای خوش رنگ شدن پیاز ترشی میتونین از آب لبو یا سرکه قرمز استفاده کنین.
ترفندی که من برای حفظ رنگ پیاز قرمزها استفاده میکنم ، اضافه کردن شکر هستش.
البته رنگش مقداری کم رنگ تر میشه یا به عبارتی صورتی میشه ولی دیگه بی رنگ نمیشه.
حالا اگه از پیاز سفید یا زرد استفاده میکنین یا دوس دارین پیاز ترشی قرمزتر باشه آب لبو غلیظ شده رو با سرکه مخلوط کنین.
یا از سرکه قرمز استفاده کنین، این کار رو برای وقتی که میخواین پیازها رو ورقه ای کنین انجام بدین.
ترشی پیاز و لبو
برای تهیه پیاز ترشی فوری باید پیازها رو بلانچ کنین.
پیازها رو بعد از پوست گرفتن در آب در حال جوش انداخته و سریعا از روی حرارت بردارین و آبکش کنین.
و بعد به مدت ۱ دقیقه در آب خنک قرار بدین یا آب سرد روی پیازها بریزین و آبکش کنین و بذارین آبشون بره.
با این کار پیاز ترش سریع تر میرسه و آماده مصرف میشه.
نکته:
پیاز ترشی
مطالب مرتبط:
ترشی لیته بادمجان
ترشی سیر ۷ ساله خانومی
ترشی بادمجان خشک شده کاشانی
طرز تهیه شور مخلوط – شور گل کلم و هویج
ترشی هفت بیجار
ترشی لیمو ترش خانگی
ترشی سالاد زمستانی
ترشی خرفه
ترشی بادمجان شکم پر
ترشی انار با لبو
ترشی انبه رسیده جنوبی
ترشی فلفل همدانی
نوشته ترشی پیاز قرمز-ترشی پیاز بندری-ترشی پیاز و لبو-ترشی پیاز درسته اولین بار در خانومی پدیدار شد.