در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم در مورد کنسرو لوبیا سبز-کنسرو لوبیا سبز با گوجه-ترشی لوبیا سبز+جزئیات کامل و عکس صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد و با دادن نظرات ما در بهبود کیفیت سایت یاری نمایید.
خانومی: کنسرو لوبیا سبز تو فصل پاییز در کنار ترشی لوبیا سبز و باقی ترشیجات چشم نوازی میکنه.
کنسرو لوبیا سبز خانگی یکی از روش های نگهداری لوبیا هستش برای وقتایی که فریزر در دسترس نیست.
و یا حتی تو سفرهایی که به طبیعت داریم میتونیم از قبل تهیه کرده و به عنوان یک وعده غذایی مصرف کنیم.
بدون مقدمه طرز تهیه کنسرو لوبیا سبز خانگی و ترشی لوبیا سبز با گوجه رو شرح میدیم.
مواد لازم:
لوبیا سبز تازه و نازک و ترد
سرکه
طرز تهیه کنسرو لوبیا سبز خانگی
لوبیا های جوان و ترد رو به هر اندازه ای که میخواین خرد کرده و بعد از شستن بذارین کامل خشک بشن.
به تعداد شیشه هایی که قراره کنسرو لوبیا سبز درست کنین، ۲ تا ۳ عدد گوجه رسیده لازم داریم.
گوجه ها رو در غذاساز ریخته و به صورت پوره در میاریم و با لوبیا ها مخلوط می کنیم.
به ازای هر شیشه یک قاشق غذاخوری سرخالی نمک ریخته و مخلوط مواد رو روی حرارت قرار میدیم.
بعد از اینکه لوبیا ها و گوجه آب انداخت و به جوش آمد، حرارت رو ملایم کرده و درب ظرف رو میبندیم.
در این فاصله که آب گوجه تبخیر میشه لوبیا ها هم به خوبی پخته و آماده کنسرو شدن میشن.
ترشی لوبیا سبز
اگر دوس دارین کنسرو لوبیا سبز بدون گوجه داشته باشین، به جای پوره گوجه فرنگی از آب استفاده می کنیم.
یعنی روی لوبیا ها نمک و آب رو ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه میذاریم بپزن و آب نمک غلیظ بشه.
لوبیا ها رو به شیشه های تمیز و خشک منتقل کنین و دربشون رو محکم ببندین که هوا داخلش نفوذ نداشته باشه.
بعد شیشه ها رو در یک قابلمه بزرگ تر بچینین و داخل ظرف آب ولرم بریزین تا جایی که ۲/۳ شیشه ها رو آب بگیره.
و بعد هم زمان میدیم تا شیشه های حاوی کنسرو لوبیا سبز به مدت ۱ ربع با حرارت ملایم در آب در حال جوش باشه.
و بعد از این مدت قابلمه رو از روی حرارت بر میداریم و میذاریم کنسرو ها داخل همون قابلمه خنک بشن.
حالا میتونین شیشه های حاوی کنسرو رو در جای تاریک و خنک نگهداری کنین.
و در سفرهاتون به عنوان یک غذای آماده یا در خورش ها و خوراک ها مصرف کنین.
کنسرو لوبیا سبز خانگی
ترشی لوبیا سبز با گوجه به روش بالا درست میشه، با این تفاوت که سرکه هم اضافه میشه + فلفل و ادویه ترشی.
یعنی وقتی مواد رو روی حرارت قرار میدین برای هر شیشه ½ لیوان سرکه هم روی مخلوط لوبیا و گوجه بریزین.
و بعد از ۱۰ دقیقه از روی حرارت بردارین و به شیشه های تمیز منتقل کنین.
برای تهیه ترشی لوبیا سبز نیازی نیست که شیشه های حاوی ترشی رو در آب جوش بجوشونین.
ترشی لوبیا سبز با گوجه بعد از ۱ هفته آماده مصرف هستش.
ترشی لوبیا سبز درسته
در این حالت فقط اندازه لوبیا ها متفاوت هستش، یعنی فقط سر و دم لوبیا رو بزنین و درسته در ترشی استفاده کنین.
اگر مایل هستین ترشی لوبیا بدون گوجه باشه، از ترکیب سرکه نمک و کمی آب جوشیده برای انداختن ترشی استفاده کنین.
در صورت تمایل، لوبیا ها رو ۱۰ دقیقه بجوشونین و بعد آبکش کنین، بعد از خنک شدن روش سرکه و نمک و ادویه ترشی بریزین.
من برای معتدل کردن طعم ترشی، از مخلوط سرکه و آب جوشیده استفاده کردم.
این ترشی بعد از ۲ هفته آماده مصرف هستش.
مطالب مرتبط:
ترشی پیاز قرمز
ترشی لیته بادمجان
ترشی سیر ۷ ساله خانومی
ترشی بادمجان خشک شده کاشانی
طرز تهیه شور مخلوط – شور گل کلم و هویج
ترشی هفت بیجار
ترشی لیمو ترش خانگی
ترشی سالاد زمستانی
ترشی خرفه
ترشی بادمجان شکم پر
ترشی انار با لبو
ترشی انبه رسیده جنوبی
ترشی فلفل همدانی
نوشته کنسرو لوبیا سبز-کنسرو لوبیا سبز با گوجه-ترشی لوبیا سبز اولین بار در خانومی پدیدار شد